2012. július 24., kedd

G. I. Jane


Pár napja eljutottam oda, hogy a tévé jobban vonz most, mint az aktív társkergetés. Mert néha télleg fogócska megy csak itt. :) Na így tegnap éjszakába nyúlóan néztem a G.I.Jane-t. Láttam már, csak most más szemszögből nézve ... érdekes volt látni a mérhetetlen kitartást, a meg nem alázkodást pusztán azért, mert célja van a másiknak, mert valamit kitűzött maga elé, mert elvei vannak.

Eszembe is jutott egyből a társkereső oldalak mínuszba menő, vagy jobb esetben stagnáló lelkesedése, kitartása hogy egy komolyabb, hosszabb futamidejű párkapcsolatot is letegyenek az asztalra a hitelen túl. Nagyon sok megalkuvást látok, amikor inkább lejebb engedik a mércét (már ahol van), csakhogy legyen már valaki ... vagy feladják és kiszállnak, aztán visszajönnek mégis ... amikor maguk se tudják mit is akarnak az élettől, a társtól.

Aztán eszembe jut, mi lett volna, ha Jane feladja, mikor provokatíve kiszedték a kiképzésből és elfogadja netán, hogy csak játékszer volt, megalkuszik a politikával ... mintha az itteni oldal silányságával-léhűtőségével-szexoldali minőségével elégednénk meg, holott tudjuk, hogy ennél többet érünk és lehet másképp is. 

Elég sokan tátják a szájukat és várják a sültgalambot, hogy majd a nőci belehuppan a zölükbe. Lakjon a szomszédba, mert se kedv, se semmi távolabb menni, várni nem tud, türelem nuku. Előfizetőként levelet nem ír, inkább gombot nyomkod ... teflonszámot küld egyből és kiakad miért nem hívom, ő nem levelezik. Pedig ... először levelező, aztán nappali, majd esti. Nemde? Ha valamit kihagyunk ... na jó, lehet repülve is hegyetmászni szó se róla. Csak nekünk nem nőtt szárnyunk! Nem vetted még észre? :) 

Igen. Jócskán kell kitartás a megfelelő társ megtalálásához mindkét oldalon. Mert selejt, silány, spambe való bőven akad. Olyan valaki nincs egyébkén, akinek célja is van, tud tenni érte, küzdeni és kitartani? 

Ja. Tudom. Max a kiképzőtiszt. :) Hurrá. :tapsviharsmilie

Belevaló, határozott pasi kerestetik. Kitartás, önbizalom előny. Jelentkezés itt. Dolgozni nem kell. Szeretni igen!
És ez nem Expressz hirdetés .... Apród.hu. :)))

Amikor Nő és Férfi egyenrangú felek és kölcsönös a tisztelet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése