2012. június 18., hétfő

MindenNapi bölcseletek






A párodat szeresd, öleld meg minden nap. Mert ha te nem teszed meg, megteszi más és hidd el nem Ő lesz a hibás...

Egy ölelés ideális ajándék. Mindenkire illik a mérete és senki sem ellenzi, ha tovább adják.

Sosem tudjuk meg, hogy illünk-e egymáshoz ha legalább egyszer nem próbáljuk meg...
 
Csak 2 nap van az 1 évben, amikor semmit nem tehetsz: Az egyik a tegnap, másik a holnap.

Tehát, csak a MA a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy és elsősorban hogy ÉLJ!

Ha valakit a szépségéért szeretünk, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretünk, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretünk, mert gazdag, az sem szerelem, hanem érdek. Ám ha szeretsz valakit, és nem tudod megmondani miért, az az igazi Szerelem!

Bánj mindenkivel úgy, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled.

Találj vissza önmagadhoz


"Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei.  (...)
Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat.
Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz.
Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten."
 (Müller Péter)