2012. június 9., szombat

Szerelem





"Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. Aztán rájössz, hogy ő is ezen a Földön él. Pedig pont ez a lényeg. Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él, és hozzon el egy világot. De nem egy másikat, hanem ezt. A miénket. Csak kicsit másképp. Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot. Akivel máshogy éled meg a mindennapokat. Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek. És még szebbek az éjszakák. Akivel a percek óráknak tűnnek, az órák pedig perceknek. Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, ha ő nincs melletted..."

2012. június 4., hétfő

Gyöngytyúk és szélkakas


...érdekes volt a kapcsolatom a társkereső oldalon ennek a pár sornak az írójával. Ő volt az egyik olyan ismeretlen ismerősöm, aki távolról követte az eseményeket, és néha nagyon találó leírással örvendeztetett meg. Tehát, ő így látta a történteket (és általában a társkeresés buktatóit):




A párkapcsolatok legjellemzőbb problémája egyszerűen meghatározható.

A szélkakas a gyöngytyúkot kívánja.

A gyöngytyúk a sasmadárral álmodik, de elolvad a strucctól.
Valójában megelégszik a néha elé szórt kendermaggal.

A szél meg nem fúj.

 (a problémát talán egy orkán megoldhatja)


(Ezt nem én írtam, viszont rólam szól, (...a többi szereplő is felismerhető...)
 ...ráadásul akkora meggyőző erővel, hogy ezt a bejegyzést követően módszeresen elkezdtem az oldalon előforduló jómadarak fajmeghatározásával foglalkozni:)) )
Ez utóbbiból egész jópofa dolgok sültek ki. 


Mondhatjátok, hogy ez a zöldség a tyúklevesbe, és igazatok van. De ez is kell a jó közérzethez. Még akkor is, ha nem nyerünk vele Kolibri-díjat... :)


Kukori és Kotkoda