2012. június 9., szombat

Szerelem





"Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. Aztán rájössz, hogy ő is ezen a Földön él. Pedig pont ez a lényeg. Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él, és hozzon el egy világot. De nem egy másikat, hanem ezt. A miénket. Csak kicsit másképp. Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot. Akivel máshogy éled meg a mindennapokat. Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek. És még szebbek az éjszakák. Akivel a percek óráknak tűnnek, az órák pedig perceknek. Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, ha ő nincs melletted..."

2 megjegyzés:

  1. Mindenki a saját világát tudja csak elhozni, de a szerelemben, a lelki társas kapcsolatban épp az a legszebb, ha a Te és az Én addig külön világa egybeesik. Onnantól érezhetjük azt, hogy hiába nincs a másik, naptár kell ahhoz, hogy valósan érzékeld, mióta is nincs melletted fizikai valójában, mert amúgy ott legbelül ott van és a napok-hetek perceknek-óráknak tűnnek, mintha el se ment volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... :-))) - nekem pontosan erről szól ez az idézet, amit idehoztam. Naptár azért nem kellene... -de... az időérzék elvesztése nem egy rossz állapot :-)))

      Törlés